Op zoek naar een goede trimsalon Eindhoven

Voor een tijd terug was ik op zoek naar een trimsalon Eindhoven. Onze hond, een Cocker Spaniel, moest nodig naar een trimsalon. Toevallig hoorde ik een collega over Trimsalon Nikki vertellen en hoe haar hond daar weer lekker fris en geknipt vandaan kwam. Toch maar even op het internet gekeken en inderdaad daar zag ik de website van Trimsalon Nikki staan. Het leuke aan deze website was dat de eigenaresse zichzelf hier voorstelt en dat zij al meer dan tien jaar bij een andere salon had gewerkt voordat zij een eigen salon heeft geopend. Regelmatig volgt zij workshops om zo up to date te blijven van de verschillende kapsels voor verschillende hondenrassen. 

Een mooi kapsel voor Bo, onze hond

Via de website van dit trimsalon in Eindhoven heb ik een afspraak gemaakt. Dit kan je makkelijk doen door simpelweg het contactformulier op hun site in te vullen en te verzenden. Niet veel later kreeg ik al een bevestiging met de afspraak en toevallig is vandaag de afspraak.

Bo kon ik al om tien uur brengen en rond één uur werd ik gebeld dat ik onze hond alweer kon ophalen. Helemaal enthousiast, fris gewassen en mooi geknipt stond Bo al op mij te wachten.