Mijn dierenvoer bestel ik voortaan bij ViaDierenwinkel

Mijn dierenvoer bestel ik voortaan bij ViaDierenwinkel

viadier

Ik heb thuis een kleine dierentuin. In totaal heb ik 3 katten, 2 honden, 2 cavia’s en 6 parkieten. Daarnaast heb ik ook nog 3 paarden en 11 geiten buiten staan. Je kan dus gerust zeggen dat het bij mij thuis een echte beestenboel is. Gelukkig woon ik ook een grote vrijstaande boerderij met veel ruimte om het huis heen. De beesten hebben dus ruimte genoeg om lekker vrij rond te rennen en te doen. Je begrijpt dat deze beesten dagelijks een grote hoeveelheid voedsel naar binnen werken. Naast rauwe groente en fruit koop ik nog nog speciaalvoer voor ze. Ik vind het belangrijk dat de beesten de juiste voeding en mineralen binnen krijgen. Zo blijven ze langer gezond en kan ik dus ook langer van hun aanwezigheid genieten. Voorheen ging ik het voer altijd halen bij de dierenspeciaalzaak bij ons in het dorp. Dit was altijd een gesjouw en het was altijd maar de vraag of alles wel in de auto paste. Sinds kort heb ik hier een oplossing voor gevonden. Voortaan bestel ik het dierenvoer bij ViaDierenwinkel. Bij deze webshop, speciaal voor dieren, heb ik een ruime keuze uit verschillende producten. Het grote voordeel is voor mij dat het ook nog eens gratis wordt thuisbezorgd. Daarnaast biedt ViaDierenwinkel ook nog eens de service dat de producten, mits voor 15:00 uur besteld, de volgende dag al in huis zijn. Op dierendag koop ik altijd wat extra,s voor mijn dieren. Denk hierbij aan een speeltje of een lekkere snack. Ik heb al gezien dat ViaDierenwinkel ook hierin een ruim assortiment heeft.