Kleinveeservice verkoopt broedmachines

logo_nugf-6v

Kleinveeservice is het bedrijf waar u moet zijn voor een broedmachine. Op mijn werk waar ik werk in een dierenwinkel kom ik vaak leuke dierenproducten tegen waar ik dan graag een blog over schrijf. Dit keer schrijf ik een blog over de broedmachines die wij verkopen van Kleinveeservice. Deze broedmachines zijn namelijk erg mooi en ze hebben talloze types en uitvoeringen. Je kunt het net zo luxe maken voor je eieren als je zelf wilt. Of eigenlijk voor je zelf, want de broedmachines nemen jouw werk eigenlijk uit handen. Er zijn verschillende types. Het verschil zit vaak in de opties van de broedmachine. Zo kan een broedmachine de volgende opties hebben.

  1. Een systeem die de eieren automatisch vochtig houd
  2. Een systeem die de eieren zelf omdraait (minimaal 2x per dag)

Hieronder heb ik een aantal broedmachines geplaatst zodat je ook zelf kunt zien dat er een behoorlijk verschil is. Zo zit er bijvoorbeeld ook een verschil in het aantal eieren die je kwijt kunt in de broedmachine.

 

12027_Brinsea_Octagon-20_Advance mini_ex_1

 

 

De specialist in kleindierbenodigdheden

 

Kleinveeservice is een partij die veel in dit soort mooie producten handeld en op de markt brengt. Maar dit doen ze niet alleen voor gevogelte dit doen ze voor vrijwel alle dieren. Op hun website kan je dan ook direct de producten aanschaffen en laten thuisbezorgen. Het is echt een aanrader om eens een keer op hun website te kijken zodat je kunt zien dat ze echt hele mooie producten verkopen op hun website.