Keycord bedrukken bij Maxkeycords.nl heb ik mijn werkgever aangeraden

Keycord bedrukken bij Maxkeycords.nl is een aanrader. Wat heeft dit nu met dieren te maken zul je je afvragen nou ik vind dat deze handige tip niet mag ontbreken omdat je zodra je bezig bent met dieren handen te kort kan hebben. Ik werk in een dierenwinkel en natuurlijk verkopen wij ook dieren. dus ik heb flink wat sleutels bij me om de hokken te openen en dicht te maken voor het voeren of als mensen graag een dier even willen vasthouden. Helaas is het nu eenmaal nodig om de hokken telkens weer af te moeten sluiten. Enfin, ik had hier altijd een erg oud keycord voor maar deze was helemaal stuk. Maar toch miste ik dit omdat ik nu telkens de sleutels in mijn broek zag moest stoppen en dat is erg lastig als je bijvoorbeeld een dier in je hand hebt of een bus met voer. Daarom ben ik mijn werkgever eens gaan voorstellen om dit voor alle collega’s te bestellen zodat niemand meer een sleutel verliest (wat nog wel eens gebeurd) en omdat het gewoon handig is.

 

Het is gewoon erg handig!

Vervolgens heb ik die opdracht gekregen en kwam ik voor keycord bedrukken bij Maxkeycords.nl uit en ben ik met het logo van de winkel waar ik werk een bestelling gaan achter laten. Iedereen heeft nu de hele dag het keycord om en beamen dat het een stuk prettiger werken is. Kwijtraken is dan ook totaal niet meer aan de orde. Voor mensen die op een boerderij, manege wat dan ook werken en graag de handen vrij willen houden maar en geen sleutelbos in de broekzak kwijt kunnen is dit cord echt ideaal!