Hondentraining Almere voor de opvoeding van mijn hond

Hondentraining Almere

logo-hondenschool-jolanda

We hebben sinds kort een nieuw gezinslid namelijk ‘Boris’. Boris is een richback dit is een grote hond met roots die in Afrika liggen. Hij groeide best snel en deze honden kunnen ontzettend groot worden. Gelukkig hebben wij een ruim huis en een grote tuin. Het is natuurlijk ideaal voor zo’n hond om zoveel ruimte te hebben.

Lomp

training

Het is natuurlijk wel handig dat Boris goed opgevoed werdt en daarom vonden wij het belangrijk dat hij naar hondentraining Almere ging. We merken nu namelijk al dat Boris nogal lomp kan zijn en als hij dan ook alleen maar groter wordt moeten we hier wel mee

opletten. Het is verder een hele plezierige en intelligente hond en daarom maakte wij ons ook geen zorgen over de hondentraining Almere.

Ik had eerst even contact opgenomen met deze hondenschool om te kijken of dit de oplossing was voor ons mogelijke probleem. De mevrouw aan de telefoon vertelde dat het natuurlijk altijd goed is om hier vroeg mee te beginnen en dat er tijdens de lessen aangegeven kon worden waar de focus op moet liggen.

De eerste hondentraining ben ik samen met mijn vrouw gegaan zodat we allebei een beeld hadden van hoe het er en toe ging. De lessen daarna ben ik alleen gegaan en alles ging super goed. Ik heb wel gemerkt dat Boris nogal ondeugend kan zijn maar dit vind ik eigenlijk alleen maar leuk.

Na een aantal trainingen merkte ik al dat Boris minder lomp was en dat is natuurlijk wat we wouden!

hondentraining