Hier jouw konijn laten trimmen of jouw puppy wassen?

Konijn laten trimmenDe meeste mensen die een huisdier hebben weten hoe lastig het kan zijn om jouw huisdier te trimmen. Vaak blijven ze niet stil zitten en zijn ze constant afgeleid. Daarom ga ik met mijn huisdieren om de zoveel tijd naar een trimsalon. Dit doe ik dan bij trimsalon Brendine kennen jullie deze naam? Zo had ik laatst ook mijn konijn laten trimmen. Dit omdat het naar mijn mening wel eens kon gebeuren. Ik kreeg het gevoel dat hij niet zo goed meer kon zien door zijn haren. Dit bleek uiteindelijk ook het geval te zijn. Nadat zijn haren weer wat korter waren sprong hij thuis weer in het rond.

Indien jij thuis een puppy hebt is het belangrijk om deze dieren vroeg naar een trimsalon te brengen. Zo hebben zij de eerste weken een goede ervaring met een trimsalon zodat ze hier later voordeel aan hebben. Dit had ik dus ook bij mijn hond gedaan. De eerste knipbeurt voor mijn puppy toen er tijd was gratis.

Wat kun je nog meer verwachten

Trimsalon Brendine

Wanneer jij jouw puppy laat knippen bij trimsalon Brendine krijgt die ook gelijk een wasbeurt. Op deze manier maakt het dier op een speelse wijze kennis met water. Hierdoor is de angst al gelijk minder en heb je er later meer profijt van. Wanneer ik mijn dieren hier af geef, kan ik ze vaak na anderhalf uur alweer ophalen. Ze staan mij dan al vaak vrolijk op te wachten. Dus jouw konijn laten trimmen of het knippen van je puppy, je kunt het hier allemaal, indien je meer informatie wilt, geef ik je als tip meer de site trimsalonnoordwijk.nl eens te bezoeken.

Trimsalon Noordwijk