Dierenurnen; Een unieke urn voor uw hond.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende dierenurn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de honden urn; Voor een dierbare herinnering aan uw trouwe maatje.

 

Een hond is het meest populaire huisdier in Nederland. Met ruim 2,2 miljoen honden in Nederland deelt ongeveer 1 op de 7 Nederlanders zijn huis met een hond. Een hond maakt echt deel uit van het gezin en in het geval er wordt gekozen voor crematie, is een hondenurn een tastbare herinnering aan uw trouwe viervoeter. Er zijn veel urnen speciaal gericht op dieren, en ook specifiek op honden, echter kunt u natuurlijk een keuze maken uit alle urnen, het gaat erom dat u een urn selecteert die perfect past. Wenst u een specifieke dierenurn, dan heeft u de keuze uit een grote diversiteit aan urnen die speciaal ontworpen zijn voor het levend houden van de mooie herinneringen aan uw hond. Zo zijn er speciale urnen inclusief fotohouder, waarmee u de as kunt combineren met een mooie foto van uw hond. Ook zijn er veel urnbeelden, in de vorm van een hond, is er een grote keuze in urnen met afbeelden van hondenpoot afdrukken en zijn er ook mooie urnen met afbeeldingen van honden, zowel specifieke hondenrassen als schilderachtige afbeeldingen met de silhouet van een hond. Ook zijn er speciale urnen voor honden met een kaarshouder, zodat u af en toe stil kunt staan bij de mooie herinneringen en een kaarsje aan kunt steken. Wat uw wensen ook zijn, de kans is groot dat u bij UitvaartUniq een passende urn voor uw hond vindt. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende hondenurn.

 

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt altijd een passende honden urn bij UitvaartUniq.nl. U vindt op onze webshop een prachtige collectie aan hondenurnen, maar ook speciale hondenassieraden. Met een zorgvuldig samengesteld online assortiment honden urnen proberen wij de zoektocht naar een passende dierenurn voor uw hond te vergemakkelijken. Alles voor een mooie & tastbare herinnering aan uw geliefde huisdier.