Dierenspeciaalzaak in Utrecht

Zes maanden geleden hebben wij onze kater aangeschaft. Omdat wij niet wilden dat onze kater ging sproeien en de vrouwtjes lastig ging vallen wilden wij hem castreren. Dit wilden wij doen bij een dierenspeciaalzaak Utrecht. Er zijn heel veel klinieken in deze omgeving waar jij jouw maatje heen zou kunnen brengen, maar dat wil niet zeggen dat deze ook allemaal goed hun werk doen. Ik moet wel een goed gevoel bij een onderneming hebben. Het is wel een kostbaar bezit voor mij. Via mijn buurvrouw kwam ik bij een bedrijf waar zij een goede ervaring mee had. Hier ging zij altijd met haar hond heen als hij wat mankeerde.

Mijn poes werd goed behandeld

De dierenspeciaalzaak Utrecht waar wij onze poes hebben laten castreren heet: Dierenkliniek Hoograven. Deze zaak is gevestigd vlakbij winkelcentrum Smaragdplein. Sinds 1995 wordt deze zaak gerund door Guus Blokland. Dit doet hij met heel veel liefde en dat was ook wel te zien. Mijn poes is naar mijn tevredenheid goed geholpen. Dit bedrijf werkt met de moderne technische apparatuur. Met deze apparatuur kunnen zij:

  • Echografisch onderzoek doen
  • Bloedonderzoek doen
  • Operaties uitvoeren
  • Röntgenfoto’s maken

Wilt u uw beest behandelen met alternatieve geneeskunde? Dan kan jij daar bij deze onderneming ook voor terecht. U kunt hierbij denken aan homeopathie, orthomanuele therapie en acupunctuur.