WTW filter, voor zuivere lucht in huis

WTW filter

U zult wel denken wat moet een blog over WTW filter hier nu op de site van dieren doen, nou dat kan ik u uitleggen. Zelf ben ik de eigenaar van twee zeer lieve honden, zal beslist niet zonder ze kunnen. Maar zoals zoals elke dierenliefhebber weet zorgen huisdieren ook voor veel rommel, denk maar eens aan het verharen, en dan nog maar te zwijgen zodra het regent, lekker met de modderpoten naar binnen rennen. Maar hoeveel werk ik er ook aan heb, zal beslist niet zonder willen. Maar het is me de laatste tijd wel opgevallen dat er een niet zo een lekkere lucht in huis hangt, ik geef het de schuld aan de dieren, want ik ben echt een poetser. Vaak als ik merk dat mijn huis niet zo fris ruikt doe ik alle ramen en deuren tegen elkaar los zetten, en spuit ik met een spuitbus door het huis, maar op de een of andere manier is het geen frisse lucht. Tot ik de tip kreeg om een op internet naar een WTW filter te kijken. Dit filter zorgt ervoor dat er een zuivere lucht in huis komt, tevens als je meerdere filters besteld krijg je extra korting, ze noemen dit Kwantum korting.

folder HRV-400.indd

Echt geweldig

Inmiddels heb ik meerdere filters besteld en deze door het hele huis gezet, en of je het wilt geloven of  niet, we hebben meteen een hele zuivere lucht in huis. Echt super, kan iedereen met huisdieren dan ook aanraden om deze filters aan te schaffen, wij merken duidelijk het verschil in huis.

folder HRV-400.indd