Het beste voor je trouwe viervoeter

Voeding

Een hond is bij veel mensen deel van het gezin, we willen alleen maar de beste dingen voor onze trouwe viervoeter. Hondenwebstore heeft alleen maar het beste voor je hond, of het nu voeding is of een hondenmand. Alles wat we verkopen is van de beste kwaliteit, want natuurlijk willen we dat onze hond zich ook lekker voelt. Kwaliteit voor een zeer aangename prijs, dat is wat we willen leveren voor onze klanten. We kunnen voordelig leveren omdat de materialen en het voer bij de fabriek opgeslagen liggen, dit bespaart een dure opslagruimte. Alle producten worden gratis thuis afgeleverd.

Hondenwebstore

Een comfortabel thuis voor je hond

Ook je hond verdient een comfortabel thuis in de vorm van een hondenmand. Hondenwebstore heeft verschillende soorten en grootte hondenmanden waar jouw hond heerlijk in kan luieren of slapen. De mand is belangrijk om een eigen plekje te creƫren, maar wat voor hondenmand is geschikt voor je hond? Er zijn niet alleen veel verschillende materialen, maar ook de grootte van je hond is bepalend voor welke mand je kiest. Heb je een grote hond en een te kleine mand dan kan de hond niet languit liggen of rollen in zijn mand.

Stem het formaat hondenmand af op je hond

Voer

Let goed op bij het kopen van een hondenmand op de binnenmaat. Een maat als S of L zegt niet veel, de grootte van de hond is bepalend voor de mand. Bij de Hondenwebstore zijn er vele verschillende maten hondenmanden verkrijgbaar. Zorg er bij de aankoop van een hondenmand altijd voor dat je hond genoeg ruimte heeft om languit te liggen. Een dikke zachte rand vinden honden ook lekker, hier kunnen ze lekker tegenaan liggen. Let goed op de hoogte van de rand, een hondenmand voor een teckel, met een rand van 15 centimeter is niet echt handig voor je hondje om er weer uit te komen.