Echt een topper, Hondentrimsalon Leiden

Ik ben de gelukkige bezitter van een geweldig hond, Max is de naam. Max is een zeer lieve Golden Retriever, welke een beetje erg goed in de haren zit. Het is voor mij dan ook elke dag weer een hele opgave om mijn huis haar vrij te krijgen. Zodra ik de stofzuiger weer netjes in de kast heb staan zie je kleine Maxjes alweer voorbij vliegen. Dit is echt een drama, dit kan zo niet langer. Zelfs als ik mij  hond kam met een speciale borstel zal je haast denken dat er zo een kale hond rond loopt. Niets is minder waar, hoe meer ik kam hoe meer haren eruit komen. Maar goed dat internet bestaat, toch maar eens kijken wat we aan deze haar bundel kunnen doen. Snel kwam ik op de site van Hondentrimsalon Leiden terecht. Normaal gesproken hoeft een hond als Max niet naar de trimmer, maar dit is echt een drama aan het worden. Heb eerst gebeld met Hondentrimsalon Leiden, en gevraagd of het wel nut had om met Max langs te komen. Heb duidelijk antwoord gehad op al mijn vragen, dus een afspraak was snel gemaakt. Max was het met deze afspraak niet eens, ik had dan ook veel moeite om het brave beestje naar binnen te krijgen. Eenmaal aan de beurt zag je Max echt genieten. Eerst lekker in bad, daarna lekker kammen, en toen de schaar en tondeuse erin, dat was minder….. Sable_and_White_Female_OTFS_Dog

Max blij, ik blij

Echt geweldig bij Hondentrimsalon Leiden. Ik hoef niet tien keer per dag meer de stofzuiger tevoorschijn te halen. Max zit beter in zijn vel, heeft nu een zeer mooie vacht gekregen. Zowel baasje als hond zijn dik tevreden.wp26919eaa_06